Składniki:
kapusta pekińska | 2 kg |
cebule | 3-4 szt. |
polędwiczka wieprzowa | 20 dag |
ogonówka wędzona | 20 dag |
pieczarki | 30 dag |
sos sojowy | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
smalec | 1 łyżka |
pieprz | |
sól | |
jabłko kwaśne | kilka szt. |
kapusta pekińska | 2 kg |
cebule | 3-4 szt. |
polędwiczka wieprzowa | 20 dag |
ogonówka wędzona | 20 dag |
pieczarki | 30 dag |
sos sojowy | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
smalec | 1 łyżka |
pieprz | |
sól | |
jabłko kwaśne | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: