Kapusta duszona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta

    1 kg
  • marchewka

    2 szt
  • cebula

    2 szt
  • margaryna

    45 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ćKapustę umyć, pokroić drobno, a nastęnie zaprzyc wrzątkiem i gotować jeszcze ok 5 min. Dodać sok z cytryny, a nastęnie odcedzić.Cebulę i marchew umyć obrać i pokroić drobniutko- dodać do kapusty. Przyprawić do smaku. Dusić pod przykryciem

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
halinka1011 06.04.2011 07:45
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat