Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak z kiszonej czerwonej kapusty
Kroki postępowania
Doprawić do smaku.
ziemniaki | 500 g |
marchewka | średnia |
seler korzeniowy | 1/2 dużego |
seler naciowy | 3-4 łodygi |
por | średni |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
przyprawa w płynie | do smaku |
lubczyk świeży | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 |
Ziele angielskie całe Prymat | kilka kulek |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
skwarki | 2-3 łyżki |
cebula biała | duża |
Smalec wieprzowy | |
świeży koper | z baldachem |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: