Składniki:
kapusta kiszona | 2 szklanki |
woda | 2 litry |
podgrzybki suszone | 1/2 szklanki |
marchew | 1 |
cebulka | 1 |
olej | 2 łyżki |
sól i pieprz do smaku | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
kapusta kiszona | 2 szklanki |
woda | 2 litry |
podgrzybki suszone | 1/2 szklanki |
marchew | 1 |
cebulka | 1 |
olej | 2 łyżki |
sól i pieprz do smaku | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: