Składniki:
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta pekińska | 50 dag |
kura bez kości | 20 dag |
ryż | 4 lyżki |
tłuszcz | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Szafran nitki Prymat | |
kolendra | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
rozmaryn |
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta pekińska | 50 dag |
kura bez kości | 20 dag |
ryż | 4 lyżki |
tłuszcz | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Szafran nitki Prymat | |
kolendra | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
rozmaryn |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: