Składniki:
wywar warzywny | 1,5 L |
kapusta biała | 50 dag |
cytryna | 2 szt |
migdały | 5 dag |
parówki cienkie | 4 szt |
cebula | 2 szt |
tłuszcz | |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
cukier |
wywar warzywny | 1,5 L |
kapusta biała | 50 dag |
cytryna | 2 szt |
migdały | 5 dag |
parówki cienkie | 4 szt |
cebula | 2 szt |
tłuszcz | |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: