Składniki:
wywar mięsny | 1,5 Litra |
kapusta włoska | 50 dag |
Makaron kolanka | 5 łyżek |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
ser żółty | 8 dag |
sól | |
pieprz | |
tymianek | |
czosnek | |
curry | |
przyprawa do zup |
wywar mięsny | 1,5 Litra |
kapusta włoska | 50 dag |
Makaron kolanka | 5 łyżek |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
ser żółty | 8 dag |
sól | |
pieprz | |
tymianek | |
czosnek | |
curry | |
przyprawa do zup |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: