Składniki:
wywar warzywny | 1,5 L |
kapusta włoska | 50 dag |
kura bez kości | 20 dag |
tłuszcz | |
jajko | 2 szt |
mąka pszenna | 2-3 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do zup |
wywar warzywny | 1,5 L |
kapusta włoska | 50 dag |
kura bez kości | 20 dag |
tłuszcz | |
jajko | 2 szt |
mąka pszenna | 2-3 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do zup |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: