Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanie panierowane

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kanie
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Kanie panierowane

Od kani odciąć korzenie i dokładnie umyć. Na patelni rozgrzać olej. talerzu roztrzepać jajko, dodać pieprz i sól. Kanie panierować najpierw w jaku, a następnie w bułce tartej. Kłaść na rozgrzany olej i smażyć z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lidzia 19.09.2014 05:11
Moje ulubione.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak