Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapeczki z pastą jajeczną

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Pasta jajeczna

jajko ugotowane na twardo 3 sztuki
pieczarki 3 sztuki
cebula biała 1 sztuka
czosnek ząbki 1 sztuka
majonez tradycyjny 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz

Kanapka

chleb ciemny 2 kromki
masło
pomidor
ogórek
kiełki rzodkiewki

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapeczki z pastą jajeczną

Jaja na twardo obieramy i rozdrabniamy. Czosnek, cebulę oraz pieczarki drobno siekamy i podsmażamy na patelni. Mieszamy z jajkiem i majonezem i studzimy. Smarujemy kromkę chleba i kładziemy plasterki ogórka i pomidora, a na górę kiełki rzodkiewki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 28.04.2014 17:35
wyglądają apetycznie
Kuchenka 27.03.2014 20:51
apetyczne są

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak