Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kajzerki na ciepło z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kajzerki 4 sztuki
masło
ser żółty 15 dkg
jajko 4 sztuki
pieczarki 25 dkg
sól
pieprz
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: kajzerki na ciepło z pieczarkami

kajzerkom odcinam wierzchy i wydrążam środki. Smaruję je od środka masłem i wypełniam usmażonymi pieczarkami z posiekaną cebulką i przyprawami do smaku. Wbijam do każdej kajzerki jajko i posypuję startym na tarce żółtym serem. Kajzerki wsuwam na blasze do gorącego piekarnika. po około 20 minutach są gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 13.08.2012 14:45
pycha
sznycel 10.08.2012 22:43
w sezonie można kajzerki nadziac grzybkami z koszyka z wyprawy do lasu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak