Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kabanoski w cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 op
jaja 1 szt.
kabanos 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Kabanoski w cieście francuskim

Ciasto francuskie tniemy w wąskie paseczki, owijamy kiełbaski, smarujemy rozmąconym jajkiem i pieczemy do zarumienienia. Ciasto można posypać makiem lub innym ziarnem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Neetka90 04.03.2013 12:24
ciekawie się prezentują
Bogusiaz 11.02.2013 21:05
fajnie wyglądaja
tessinka 11.02.2013 21:03
lubię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak