Składniki:
ok. 2 szk mąki typ 500 | |
proszku do pieczenia | 1/2 łyżeczka |
soli | 1 szczypta |
cukru | 1 łyżka |
jeżyn ( leśnych ) | 1,5 szk |
jabłko | 1 szt. (duże) |
kefir | 400 g |
jajko | 2 |
cukier puder |
ok. 2 szk mąki typ 500 | |
proszku do pieczenia | 1/2 łyżeczka |
soli | 1 szczypta |
cukru | 1 łyżka |
jeżyn ( leśnych ) | 1,5 szk |
jabłko | 1 szt. (duże) |
kefir | 400 g |
jajko | 2 |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: