Składniki:
łopatka z jelenia | 1/2 kilograma |
podgrzybki | 1/2 kilograma |
wino czerwone | 1 1/2 szklanki |
cebula | 2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
pieprz w ziarnach | |
sól | |
wywar warzywny | 1 szklanka |
oliwa | 1 paprykowa |
łopatka z jelenia | 1/2 kilograma |
podgrzybki | 1/2 kilograma |
wino czerwone | 1 1/2 szklanki |
cebula | 2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
pieprz w ziarnach | |
sól | |
wywar warzywny | 1 szklanka |
oliwa | 1 paprykowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: