Jajko z nadzieniem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • miąższ z pomidora

  • szczypiorek

  • sól

  • pieprz

  • majonez

    1 łyżeczka
  • jaja na twardo

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajko przekroić na pół. Wyciągnąć z niego żółtko. Na talerzyku rozwalić żółto i dodać do niego miąższ z pomidora. Pokroić szczypiorek i zasypać, posolić i popieprzyć. Zalać majonezem. Wymieszać wszystko. Taką pastą napełnić połówki jajek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Juleczka20 10.02.2012 10:04
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat