Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z rzodkiewką

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 szt
szynka 10 dkg
rzodkiewka 1/2 pęczka
majonez 1 łyżka
sól i pieprz
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z rzodkiewką

Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na pół i wyjąć żółtka. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce i odcisnąć, dodać drobno pokrojoną wędlinę i starte na tarce żółtka, wymieszać z majonezem i doprawić do smaku. Farsz nakładać do połówek jajek i posypać szczypiorkiem. Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 12.12.2015 23:27
Pyszne jajka
Iwusia 12.12.2015 22:56
wspaniałe jajeczka
Bernadeta1 12.12.2015 21:15
proste i smaczne jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak