jajka z pastą z łososia

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony plastry

    1 opakowanie
  • śmietana 30%

    2 łyżki
  • sok z cytryny

  • oliwki

  • papryka marynowana

    1 szt
  • jajko ugotowane na twardo

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy w osolonej wodzie .Studzimy i obieramy .Przekrawamy na pół . łososia miksujemy z śmietanką ,sokiem z cytryną do smaku i pieprzem .Gotową masę nakładamy na połówki jajek ozdabiamy kawałkiem papryki i oliwki czarnej .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
aginaa 26.11.2011 19:08
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat