Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z musem jajeczno łososiowym Zewy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 5 szt
natka pietruszki 1 łyżka posiekanej
rukola 1 łyżka posiekanej
łosoś 150 g w oleju
majonez tradycyjny 2 łyżka
sól do smaku do smaku
Pieprz czarny Prymat w młynku do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z musem jajeczno łososiowym Zewy


Jajka obrać i przekroić na połówki.
Wydrążyć delikatnie żółtka i umieścić je w miseczce.
Łososia odsączyć z oleju na sitku, dodać do żółtek.
Następnie dodać posiekaną zieleninę oraz majonez i przyprawy do smaku i dokładnie utrzeć na mus.
Za pomocą szprycy napełnić białka musem.
Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ZEWA 01.12.2016 11:51
Dziękuję bardzo :)
asiatok 01.12.2016 10:59
Bardzo pięknie podane!
gosia56 01.12.2016 10:25
smaczne jajeczka;)
ada.la 01.12.2016 08:07
pyszna przekąska
MałaMi89 30.11.2016 22:54
Smaczne! Dawno nie robiłam żadnych faszerowanych jajek..
MAR3STA 30.11.2016 22:12
pyszne śniadanie
Renataj 30.11.2016 21:54
Apetyczne jajeczka:)
Iwusia 30.11.2016 20:51
porwałabym Ci te jajeczka :)
anka1988 30.11.2016 19:47
pyszne jajka na śniadanie
bertpvd 30.11.2016 19:29
przepiękna jajka
Krzysztof15 30.11.2016 19:27
bardzo smaczne
MagdalenaIC 30.11.2016 18:48
Pyszne jajka :)
Konczi 30.11.2016 18:40
lubię takie przystawki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak