Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka w zielonym sosie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonezu 3 łyżki
koperku posiekanego 1 łyżka
soku z cytryny 1 łyżeczka
śmietany 4 łyżki
pieprz
sól
jajko ugotowane na twardo 4 szt
kiełki rzodkiewki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w zielonym sosie

Majonez wymieszać ze śmietaną, pietruszką, koperkiem i kiełkami. Doprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Jajka przekroić na polówki, ułożyć na talerzu i polać sosem. Podawać jako przystawkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 09.01.2013 00:00
lubię
octo 08.01.2013 23:07
takich jeszcze nie jadlam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak