Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
jajko
6 sztuk -
jabłka
2 sztuki -
Chrzan śmietankowy Smak
2 łyżki -
sok z cytryny
1 łyżeczka -
majonez
3 łyżki -
śmietana 18 proc
3 łyżka -
cukier
1 łyżeczka -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
do smaku -
rzodkiewka
do dekoracji -
rzeżucha
do posypania
Przepis i sposób przygotowania Jajka w chrzanowo-jabłkowym sosie
Sos przekładamy na półmisek, układamy na sosie jajka, dekorujemy rzodkiewką i świeża rzeżuchą.schładzamy w lodówce, podajemy.
Komentarze (7)
Nie masz konta? Zarejestruj się