Składniki:
kapusta biała | 1/2 główki - młodej kapusty |
koperek | 1 pęczek |
wędlina | 200 g lub kiełbasa |
smalec | 1 łyżeczka ze skwarkami |
jajko | 2 szt |
tłuszcz do smażenia | |
sól i pieprz | |
woda | 1-1,5 szklanki |
kapusta biała | 1/2 główki - młodej kapusty |
koperek | 1 pęczek |
wędlina | 200 g lub kiełbasa |
smalec | 1 łyżeczka ze skwarkami |
jajko | 2 szt |
tłuszcz do smażenia | |
sól i pieprz | |
woda | 1-1,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: