Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane na bogato

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 10 sztuk
majonez 2 łyżki
ogórki konserwowe 2 sztuki
pomidorki koktajlowe 4-5 sztuk
kukurydza w puszce 1-2 łyżki
łosoś wędzony plastry 100 g
natka pietruszki
koperek
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane na bogato

Jajka ugotować na twardo. Przekroić na pół delikatnie wyjąć żółtko. Rozgnieść widelcem połączyć z majonezem. Dodać pokrojone w kosteczkę ogórki i pomidorki. Łososia podzielić na mniejsze kawałki. Dodać odsączoną kukurydzę z zalewy oraz posiekany koperek i natkę. Całość dokładnie wymieszać, doprawić do smaku. Powstałą masą jajeczną napełniać białka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paniusiaewa 12.02.2017 10:37
Z tym nadzieniem jak i z sałatką. Inwencja twórcza i zasobność lodówki. Gratuluje pomysłu.
bogusia 82 27.08.2015 22:18
Pyszne jajeczka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak