Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka jeżyki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
szczypiorek 1 pęczek
papryka czerwona 1 sztuka
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka jeżyki

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i przekrajamy na pół. Wyjmujemy żółtka i mieszamy je z majonezem. Białka faszerujemy tak powstałą masą. Szczypiorek kroimy na centymetrowe kawałki i wbijamy w jajka. .Z papryki wycinamy małe oczka i umieszczamy je na jajkach.



PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak