Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane z łososiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
łosoś wędzony plastry 50 gram
majonez 1 łyżka
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane z łososiem

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i kroimy na pół. Żółtka wyjmujemy i mieszamy z posiekanym łososiem. Dodajemy majonez i doprawiamy pieprzem do smaku. Tak przygotowanym farszem napełniamy połówki jajka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 10.09.2016 19:18
Moje smaki jajkowe
Monika-twin 07.09.2015 13:05
pyszne i zdrowe.
adelajda 07.09.2015 12:17
Super jajka
Anna169Hosz 07.09.2015 09:50
Ale pyszniutkie:)
Maridka19 07.09.2015 08:19
Pyszne jajka :)
fotoviderek 06.09.2015 23:09
Takie lubię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak