Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 6
pieczarki 6
cebula 2
sól i pieprz do smaku
majonez łyżka
koperek
szynka konserwowa 3 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami

Gotujesz jajka i studzisz i obierasz. Kroisz jajka wzdłóż na pół i wyjmujesz żółtka. Pieczarki starte na grubych oczkach podsmażasz z cebulką posiekaną bardzo drobniutko. Pieczarki mieszasz razem z żółtkami na jednolitą masę. Dodajesz troszkę majonezu. Przyprawiasz solą, pieprzem. Dodajesz koperek (może być szczypiorek) I nakładasz na jajka a raczej pozostałe białka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak