Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane awokado

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
awokado 1 szt
Pieprz czarny mielony Prymat
przyprawa uniwersalna Kucharek
sos sojowy 1/2 łyżeczki
papryka czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane awokado

Jajka gotujemy na twardo. Awokado przekrawamy na pół i wybieramy łyżeczką sam miąższ, dodajemy do niego sos, przyprawę uniwersalną, pieprz i całość rozgniatamy.Jajka obieramy, przekrawamy na pół. Żółtka dodajemy do masy z awokado i mieszamy. Masę wkładamy do szprycy i nadziewamy białko. Na wierzch układamy paprykę czerwoną. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 18.10.2014 10:50
ciekawy przepis :)))
Gracer 18.10.2014 09:02
świetne połączenie
Monika-twin 17.10.2014 19:13
lubie takie zdrowe.
Katarzyna/kate1980 17.10.2014 18:44
ciekawy pomysł
molanka 17.10.2014 18:41
oryginalny pomysł
halina17 17.10.2014 18:33
Dobre faszerowane jajka.
marcia7 17.10.2014 15:20
tak egzotycznie
kate.500 17.10.2014 14:58
pyszne jajeczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak