Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
pieczarki 400 g
majonez 1-2 łyżka
koperek świerzy 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
cebula 1 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

Jaja ugotować na twardo. ostudzić i obrać. Cebulę i pieczarki posiekać oraz usmażyć. Jajka przekroić wzdłuż na połówki. Oddzielić żółtka i wrzucić do blendera razem z cebulka, pieczarkami, majonezem, koperkiem wszystko zmiksować na gładką masę doprawić według upodobań. . Połówki jaj napełniać farszem. smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 15.09.2012 21:11
super
kate.500 15.09.2012 20:48
pysznosci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak