Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica ze szpinakiem i pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 sztuki
pieczarki 5 sztuk
sól do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
masło do smażenia
mrożony szpinak 1/2 paczki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica ze szpinakiem i pieczarkami

Na patelni rozpuszczamy masło, a następnie dodajemy mrożony szpinak. Czekamy aż się rozpuści i zrobi się miękki. Dodajemy do niego przekrojone na pół pieczarki i smażymy aż będą miękkie. Po tym wbijamy jajka i mieszamy aż jajka będą ścięte. Doprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy. Jemy samą lub z pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miroslawa 21.01.2013 04:43
pyszna
Zdzisław 20.01.2013 16:18
smaczna
Rafał10 20.01.2013 15:46
palce lizać :)
jolanta19 20.01.2013 15:21
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak