Jajecznica zapiekana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    8
  • masło

    5 dkg
  • ser żółty

    10 dkg
  • natka pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja wbić do rondelka. Na patelni rozgrzać masło, wlać jaja, posolić, posypac tartym serem i wstawić do piekarnika. Gotową jajecznicę posypać drobno pokrojoną natką pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat