Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z selerem naciowym i papryką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5-6 szt
seler naciowy 3 łodygi
papryka zielona 1/2 szt
masło 1-2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z selerem naciowym i papryką

Paprykę oczyścić, pokroić w średniej wielkości kostkę. Łodygi selera naciowego pokroić w plasterki. Wrzucić warzywa na rozgrzane na patelni masło. Smażyć około 5 minut, aż staną się szkliste.
Do miseczki wbić jajka, roztrzepać lekko widelcem. Dodać pieprz i sól. Wlać jajka do warzyw i usmażyć jajecznicę wedle upodobań.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ilona_eS 11.08.2016 07:49
z selerem jeszcze nie robiłam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak