Jajecznica z pomidorami i szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidora sparzyć i obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Jasjka dobrze roztrzepać w misce dodać pomidora, posiekany szczypiorek, posolić i popieprzyć do smaku. Smażyć na patelni aż jajka się zetną a pomidor zmięknie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
aleksa123 05.05.2011 08:38
Szybkie i smaczne:-) Tak jak lubię:-)
alaaa 12.04.2011 19:21
moja ulubiona
Barbara55 23.03.2011 16:02
jest jajecznica jest dobre śniadanie
kielcok1 25.02.2011 15:35
jajecznica na śniadanie super rzecz a jeszcze tak z kurkami ...
radosna29 27.11.2010 21:59
Uwielbiam jajecznice z pomidorami
grasylwia 02.11.2010 23:21
bardzo dobre
marta639 17.09.2010 16:47
Ciekawy przepis.
buksiak12 23.08.2010 13:39
ciekawy przepis
Dorota71 23.08.2010 13:02
super przepis
Emilia22 23.08.2010 12:32
mniam mniam mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat