Jajecznica z pomidorami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    2
  • masło

    1/2 łyżeczki
  • pomidory

    2
  • posiekany szczypiorek

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidorki obrać ze skórki i drobno pokroić. Na patelni roztopić masło i dodać pomidorki. Dusić kilka minut. następnie dodać roztrzepane jajka. Smażyć jak jajecznicę. Przed podaniem posypać szczypiorkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Mirka-Ludomila 05.05.2011 08:47
smaczna
Katarzyna/kate1980 22.10.2010 14:16
komentarz do zdjęcia: niestety nie miałam szczypiorku więc zastąpiłam go świeżą czerwoną papryką
marta639 17.09.2010 21:02
Super sprawa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat