Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
pomidorki koktajlowe 6 szt
olej do smażenia
cukier do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pomidorami

Jajka wybijamy do miseczki i mieszamy z solą. Olej rozgrzewamy na patelni. Dodajemy przygotowane jajka i smażymy na złoty kolor. Wykładamy z patelni. Ponownie rozgrzewamy olej i dajemy pokrojone na połówki pomidory z dodatkiem cukru i smażymy. Do pomidorków dajemy usmażone jajko i mieszamy. Podajemy na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak