Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pieczarkami i kabanosem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 4 szt
kabanos 1 kawałek
jajko 3 szt
mleko 1 łyżka
szczypior
Pieprz biały mielony Prymat
sól do smaku
masło 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pieczarkami i kabanosem

Jajka myjemy rozbijamy i mieszamy z sola pieprzem i mlekiem . Odstawiamy . Na masełku podsmażamy pokrojone pieczarki . Dodajemy pokrojonego kabanosa. Mieszamy . Zalewamy jajkiem . Smażymy . Na koniec dodajemy posiekany szczypior. Podajemy na ciepło

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 05.10.2012 10:55
moje ulubione
Ewelina47 05.10.2012 09:07
to może być pyszne
iwa643 05.10.2012 06:44
Pyszne śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak