jajecznica z pieczarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    4 szt
  • cebula

    1 szt
  • pieczarki

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki umyć i pokroić w talarki , cebulę w paseczki zeszklić na maśle na rumiany kolor, wbić jajka i posolić do smaku.Delikatnie wymieszać składniki razem i usmażyć na małym ogniu.Jajecznica nie może być zbyt mocno ścięta .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 05.02.2012 17:29
obre!
rakow2 11.06.2011 13:33
ja osobie wole z kurkami polecam
aginaa 27.04.2011 20:49
uwielbiam taka
Iwusia 20.03.2011 23:42
śniadanko smaczne :)
adam1f 16.02.2011 13:42
niezły pomysł
Allice 19.10.2010 18:45
Jedna z moich ulubionych odmian jajecznicy :)
ewelina63 15.10.2010 14:14
świetna
magdalena97 27.09.2010 07:14
jem prawie co tydzien jak dorwę pieczarki
iwona332 17.09.2010 23:46
super
marta639 17.09.2010 20:59
Super sprawa.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat