Jajecznica z mięsem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    4 szt
  • kotlet mielony

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • sól, pieprz

    do smaku
  • tłuszcz

    do smażenia
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kotlet mielony pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać i zeszklić na tłuszczu. Jajka roztrzepać widelcem w misce i wylać na patelnię na rozgrzany tłuszcz z cebulką. Wrzucić pokrojony kotlet. Smażyć aż do pełnego ścięcia się jajka.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kielcok1 20.12.2011 15:31
a co na to jajko?
Agnik 27.09.2011 15:45
interesujące
ronald88 04.07.2011 09:40
cos dla mnie
KasiaK90 02.06.2011 17:13
super
agata1722 07.03.2011 15:27
dobre
patelka 20.07.2010 10:29
taka jestem głodna że zaraz sobie zrobię na śniadanko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat