Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z mielonką i szczypiorkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mielonka 300 gram
masło 1 łyżka
jajko 4-5 sztuk
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypiorek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z mielonką i szczypiorkiem

Mielonkę kroimy w kostkę i następnie podsmażamy na roztopionym maśle. Do podsmażonej mielonki wbijamy jajka. Mieszamy i przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i przyprawą do grilla. Podsmażamy mieszając. Porcję jajek przekładamy na talerz i posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 07.01.2014 09:32
Apetyczna jajecznica :)
Alex_M 03.07.2013 19:22
smaczna jajecznica
pajbek 03.07.2013 17:47
Lubię taką jajecznicę, pycha :-)
Janina 03.07.2013 14:50
Pyszna jest taka jajecznica
bogusia19 03.07.2013 13:08
pyszna jajeczniczka
Konczi 03.07.2013 12:40
a ja nigdy takiej nie jadłam ale mi smaczek zaleciał
w mojej kuchni 03.07.2013 11:59
nawet z mielonką jest dobra jajóweczka..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak