jajecznica z łososiem wędzonym

jajecznica z łososiem wędzonym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    3 szt.
  • łosoś wędzony

    10 dag
  • Pieprz czarny mielony Prymat

  • sól do smaku

  • olej do smażenia

    1 łyżka
  • cebula biała

    1/2 szt.
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania jajecznica z łososiem wędzonym

Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Patelnię rozgrzewamy i przesmażamy na złoty kolor cebulkę. W tym czasie z brzuszków łososia zdejmujemy mięsko i dodajemy do cebulki. W miseczce roztrzepujemy 2 jajka i dodajemy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Margo1 28.04.2017 22:19
Takiej nie jadłam
Laila2786 06.01.2017 13:00
smaczne połączenie
anulka69 28.11.2016 18:36
z łososiem jeszcze nie jadłam
Ela15 28.06.2016 14:45
bardzo dobra
gregor# 09.03.2016 21:58
super pomysł
Damiano
Damiano 28.09.2015 09:29
fajny pomysł
kuchcik89 27.09.2015 23:20
ciekawy pomysł, z łososiem jeszcze nie próbowałam :)
agaK. 27.09.2015 22:53
Oj, musi być pyszna.
Renataj 27.09.2015 22:35
Taką jajecznicą to bym nie pogardziła:)
Lis 27.09.2015 20:48
Smakowity pomysł na jajecznicę:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat