Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Jajecznica z grzybami

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja
4 szt
kurki
25 dag
boczek wędzony
10 dag
cebula
1 szt
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
czosnek
1 ząbek
zielona pietruszka
do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z grzybami

Grzyby dokładnie umyć ,niezbyt drobno pokroić. Na dużej patelni zrumienić pokrojony boczek z cebulką i czosnkiem ,dodać grzyby i na dość silnym ogniu ,smażyć jeszcze około 20 minut. Następnie wlać jajka i gdy tylko zetną się białka, podawać jajecznicę posypaną zieleniną .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak