Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica smażona z kiełbaską i cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 8 sztuk
kiełbasa śląska 5 sztuk
cebula 1 sztuka
smalec 1 łyżka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica smażona z kiełbaską i cebulką

Kiełbaskę i obraną cebulę pokroić w kostkę. Jajka wbić do miski, wymieszać z solą i pieprzem do smaku. Na patelni rozgrzać smalec, dodać kiełbasę oraz cebulę. Podsmażyć. Dodać jajka. Wymieszać. Smażyć aż jaja się zetną. Podawać gorącą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak