Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczka z nadzieniem pieczarkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 sztuk
Kucharek przyprawa uniwersalna 0,5 łyżeczki
czosnek 2 ząbki
papryka czerwona 3 plasterki
Koperek suszony Prymat 0,5 łyżeczki
jajko ugotowane na twardo 6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczka z nadzieniem pieczarkowym

Kroki postępowania

1
Jajka gotujemy na twardo. Przekrajany na połówki i wyciągamy ze środka żółtka.
Krok 1 - Jajeczka z nadzieniem pieczarkowym foto
2
Gotujemy pieczarki i następnie blenderem je miksujemy. Dodajemy do nich ugotowane żółtka, czosnek i Kucharek. Łączymy wszystko w jedną masę.
Krok 2 - Jajeczka z nadzieniem pieczarkowym foto
3
Uzyskaną masę wkładamy w białka jajek. Paprykę kroimy w drobną kostkę i układamy na masie pieczarkowej. Obsypujemy koperkiem.
Krok 3 - Jajeczka z nadzieniem pieczarkowym foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 28.02.2014 09:12
bardzo lubię
Wacław 27.01.2014 10:27
pyszne jajeczka :-)
gosia1988 25.12.2013 19:12
lubię takie jajka
barbara11561 23.12.2013 00:43
pyszna przekąska:)
IKrakowianka 11.12.2013 21:02
świetna przekąska
ben-ka 26.11.2013 09:43
Bardzo lubię faszerowane jajka.
Łukasz15 21.11.2013 15:29
Pyszne jajeczka
Milka100 20.11.2013 23:17
pyszności :)
Bernadeta1 19.11.2013 17:23
bardzo smaczna taka kolacja
migotka28 18.11.2013 22:34
fajna przekąska
Monia 18.11.2013 10:44
Lubię takie jajeczka, yami :)
Malinka 18.11.2013 08:26
Takie jajeczka na pewno zrobię na najbliższe spotkanie ze znajomymi, jako ciekawa zakąska:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak