Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczka dobrze paprykowe
Żółtka roztarłam z serkiem,solą i pieprzem. Koperek drobniutko posiekałam. Dodałam do żółtek koperek i posiekaną bardzo drobno paprykę.Dokładnie wymieszałam i nałożyłam do białek.
jajek | 5 szt |
papryki czerwonej | 1 łyżka |
papryki żółtej | 1 łyżka |
papryki zielonej | 0,5 łyżki |
koperku | 1 łyżka |
majonezu | 3 łyżki |
serka śmietank | 2 łyżki |
sól | |
pieprz mielony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: