Jagodowy twarożek z miętą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jagody

    1/2 szklanka
  • cukier puder

    3 łyżeczka
  • jogurt grecki

    1 łyżka
  • mięta posiekana

    1 łyżka
  • twaróg

    250 (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twarożek przełożyć do naczynia, dodać jagody, jogurt, cukier i posiekaną miętę. Wszystko zmiksować do uzyskania kremowej konsystencji.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adelajda 04.02.2014 08:16
z mięta jeszcze nie robiłam :)
Ela_K 01.10.2013 10:11
na pewno pycha i kolorek ma ciekawy
2milutka 01.10.2013 09:34
matulu jak cudnie wygląda:)))
Aga-25 01.10.2013 09:22
pyszny i ten kolor
Mysiunia 01.10.2013 09:18
przepis na twarożek wyśmienity :) jednak ja bym go podała z waflami ryżowymi :) Kolor piękny!
Agnieszka-87-25 01.10.2013 09:10
pomysłowy :))
Izabela9 01.10.2013 09:08
Super wygląda i pewno tak smakuje. Pyszności.
Olga_SK 01.10.2013 09:07
Ależ to musi smakować! :)
Konczi 01.10.2013 08:56
Super wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat