Przepis i sposób przygotowania na: Jabłkowy smaczek
Kroki postępowania
Następnie wykładamy śmietanę na jabłka.
mąka | 1 szklanka |
jajko | 5 sztuk |
cukier | 3 łyzki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jabłka | 1,5 kg |
galaretka brzoskwiniowa | 2 torebki |
cukier | 0,5 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyzka |
śmietana 30% | 1 litr |
cukier puder | 4-5 łyzek |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
polewa czekoladowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: