Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Indycza roladka z serem i pieczarkami

2.0
(7)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 60 dkg
pieczarki 30 dkg
ser żółty 4 plastry
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Indycza roladka z serem i pieczarkami

Kroki postępowania

1
Umyty i osuszony filet z indyka podzielić na 4 części i rozbić. Natrzeć oliwą oraz przyprawą kucharek i pieprzem. Obrane i pokrojone pieczarki udusić na łyżce oliwy i przyprawić. Na każdym kawałku mięsa ułożyć plaster sera i część pieczarek.
Krok 1 - Indycza roladka z serem i pieczarkami foto
2
Zwinąć roladki. Odstawić na kilka godzin do lodówki. Po tym czasie ugotować w parowarze (około 30 minut).
Krok 2 - Indycza roladka z serem i pieczarkami foto
3
Podawać na gorąco.
Krok 3 - Indycza roladka z serem i pieczarkami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 28.10.2013 17:05
wspaniała roladka :)
IlonaAlbertos 26.10.2013 17:48
Apetyczna i lekka.
adelajda 15.09.2013 08:23
pyszne mięsko !!!
Alex_M 08.09.2013 17:20
przepysznie wyglada!
mirosława4 04.09.2013 16:33
danie pierwsza klasa !
caralajna 02.09.2013 07:33
smaczny przepis
Krystyna32 30.08.2013 17:09
apetyczne !
Beatris 29.08.2013 12:50
Zdrowe i pyszne. Garnek do gotowania na parze na stałe zagościł w mojej kuchni. Tak przygotowane mięso z pewnością smakowałoby mojej rodzince.
Janina 29.08.2013 08:45
Pyszności;)
LoLa 29.08.2013 06:41
też takie robię są pyszne
miroslawa 29.08.2013 05:45
fantastyczna propozycja dla mnie w sam raz
iwi 28.08.2013 23:10
Smakowitości na niedzielny obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak