Przepis i sposób przygotowania na: Imprezowe ciasteczka
Kroki postępowania
Dip przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu i podawać z ciasteczkami.
Ciasto: | |
mąka pszenna | 50 dag |
olej | 5 łyżek |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
filet kurczka | 1,5 sztuki |
olej | 1 łyżka |
liście selera | 1 łyżka |
przyprawa | |
DODATKOWO: | |
żółty ser | |
drożdże suche | 1/2 opakowania |
woda | 1 (ciepła) |
żółty ser starty | 10 dag |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
kabaczek | 1 pokrojony w kostkę |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: