Przepis i sposób przygotowania na: Imbirowa karkówka
Plastry karkówki wkładamy do marynaty zostawiamy na min 3 godz ( a najlepiej na całą noc) . Zamarynowaną karkówkę smażymy na grillu.
Smacznego!!!
czosnek | 3 ząbki |
sos sojowy | 3 łyżki |
tabasco | 3 łyżki |
sok z cytryny | 1/2 szt |
oliwa | 4 łyżki |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
karkówka | 5-7 plastrów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: