Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hot dog z kapusta kiszoną

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 4 szt
parówki 4 szt
cebula biała 1 szt
majonez tradycyjny 2 łyżki
musztarda 1 łyżka
kapusta kiszona 1/2 szklanki
ketchup pikantny 2 łyżki
roszponka 2 garście

Przepis i sposób przygotowania na: Hot dog z kapusta kiszoną

Zaczynamy od przecięcia małych bagietek , wstawiamy je do piekarnika aby stały się chrupkie. Parówki dobrej jakości gotujemy. Cebulę obieramy i kroimy w piórka solimy i ugniatamy ręką. Ciepłą bułkę wyciągamy z piekarnika jedna stronę smarujemy cienko majonezem na to musztarda. Druga stronę smarujemy ketchupem. Na ketchupie układamy piórka cebuli. Wkładamy ciepła parówkę . Na wierzch kładziemy troszkę kapusty kiszonej na nią sałatę roszponkę . Bułę zamykamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joannasz3190 24.02.2014 13:46
Pomysłowe :)
drmaciej 24.02.2014 13:12
fajny,podoba mi się taki hot dog
Kuchenka 24.02.2014 13:05
pomysłowe :)
SmakowitaA 24.02.2014 13:00
Musi być pyszne :))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak