Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hot dog z bekonem i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sztangielka 2 szt
parówki 3 szt
pieczarki 200 g
cebula 2 szt
boczek 3 plastry
żółty ser starty
masło
ketchup pikantny

Przepis i sposób przygotowania na: Hot dog z bekonem i pieczarkami

Parówki ugotować. Ser zetrzeć , boczek pokroić w kostkę i usmażyć. Cebulę obrać posiekać i zeszklić nas maśle. Dodać obrane i starte na tarce pieczarki , dusić do odparowania wody doprawić do smaku. Sztangielkę rozciąć na pół , posmarować masłem , włożyć parówkę , pieczarki posypać bekonem i żółtym serem. Zapiec w piekarniku aż ser się roztopi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Czyki 01.08.2016 09:58
Bardzo chętnie bym zjadła takie domowe najpyszniejsze:)
Futka 01.08.2016 09:24
Pychoty!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak