Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hiszpańska zupa na ostro

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa 300 gram
papryka czerwona 3 sztuki
olej do smażenia
pomidory krojone z puszki 1 puszka
ząbek czosnku 3 sztuki
bulion warzywny 1,5 litra
bagietka 1 sztuka
sól i pieprz
Chili pieprz cayenne mielone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Hiszpańska zupa na ostro

Na patelni podsmażamy czosnek, dodajemy kawałki kiełbasy i paprykę chwilę podsmażamy. Dodajemy pomidory, doprawiamy do smaku, zalewamy bulionem i gotujemy ok godziny. Bagietkę kroimy w kromki, pieczemy na złot . Zupę podajemy z grzankami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak